我們已經幫咗好多媽媽同BB
一覺瞓天光喇!

_91.jpg
_7_1.jpg
_9.jpg
_72.jpg

9個月大

7個月大

9個月大

​7個月大

​已成功的媽媽說...

He slept at 2130 then drink at 0030 and 0720 wake up!  He kinda work up few times in the middle of the night but we did nothing!

Mic 媽媽 | 仔仔5個月大

原本我9個月大既女由4.5月開始成日半夜醒至少1次,之後仲唔肯自己訓床仔,一放佢落床仔就喊,每晚都要tum好耐先肯訓。
到我認識左Charlotte根據佢既建議幫bb學習自行睡眠後,bb竟然可以自己乖乖係床仔訓天光,好似大人一樣自己一上床就訓著。
自此之後我地同bb都訓得好好,bb訓得好左心情都靚d冇咁易扭計👍🏻多謝Charlotte🥰

Christy 媽媽 | 囡囡9個月大

我仔仔八個月,一直以來都是晚上8時睡、零晨12時再起身飲一支奶再睡至早上6時,習慣了這個模式的我,一開始不覺得需要改善。
多謝細心的Charlotte在我fb留意到我仔仔有這個睡眠問題,主動提出解決方案,建議我改動日間飲食時間表,並改善睡眠環境,不消一星期,仔仔已成功戒掉凌晨的奶,更推遲了醒來的時間至早上7時!

我覺得很神奇,原來嘗試行多一步,沒有不可能的事!多謝Charlotte你的幫忙!

M媽媽 | 仔仔8個月大

  • Instagram
  • YouTube

©2019 by Baby Sleep Well. Proudly created with Wix.com